Karnevaali

Tervetuloa koko perheen Kuulas-karnevaaliin, jossa estradille nousevat paikalliset lapset ja nuoret! Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Aika: perjantai 24.5. klo 17–18
Paikka: Kuusankoskitalon ulkonäyttämö

Yleisön saapuessa paikalle karnevaalitunnelmaa nostattaa Pohjois-Kymen musiikkiopiston Kymi Wind Band 2 -puhallinorkesteri. Lahjakkaista 11–13-vuotiaista soittajista koostuvaa orkesteria johtaa Riku Puumalainen.

Karnevaali klo 17 alkaen

Akrobatiavoimistelun kilparyhmä –
Kouvolan liikunta- ja voimisteluseura Tempo

Akrobatiavoimistelussa jalat ovat harvoin maassa viittä sekuntia kauempaa! Sen sijaan voimistelijat heittelevät toisiaan, ovat väärinpäin ja kasaavat näyttäviä torneja.

Sirkuskoulu Bravuuri

Monet ovat varmasti ainakin joskus hyppineet hyppynarulla. Mutta kuinka moni osaakaan temppuilla samalla, kun hyppynaru pyörii ympärillä? Kuulostaa aika vaikealta yhdistelmältä! Vuoden 2021 Talent Suomi -voittaja Sirkuskoulu Bravuuri esittää näyttävän hyppynaru-shown, josta ei vauhtia puutu!

Kouvolan Teatterin kummiluokka – Kuusankosken Musiikkiluokat 3M

Karnevaalin aikaan koululaisten kesälomaan on enää noin viikko! Teeman mukaisesti Kouvolan Teatterin kummiluokka on lomatunnelmissa esittämällä Ella ja kaverit -näytelmästä Kesäloma-biisin. Laulun on säveltänyt Katriina Honkanen, ja tanssikoreografiat suunnitellut Annina Rubinstein.

Agit-Cirkin Sphere-katuteatteriesitys

Maksuton ulkoilmateos tempaa yleisön mukaansa kurittomalle matkalle urbaaniin viidakkoon, jossa sirkusareenana toimii suuri puinen kupoli. Spheren katsojat todistavat luottamusta uhkuvaa pariakrobatiaa, villejä heittoja ja pudottautumisia. Esiintyjät ovat maamme sirkustaiteen eturivin taitureita. Esitys toteutetaan nurmialueella, johon yleisö siirtyy karnevaalin lopussa.

Tapahtuman juontaa Minea Jokivirta.