Esitykset

Ohjelmistoa 0–12-vuotiaille lapsille perheineen

Metsämosaiikki

0–1-vuotiaille

Teatteri ILMI Ö, Helsinki

Kiehtovassa ja moniaistisessa vauvateatteriesityksessä tila muuttuu pala palalta lumoavaksi metsäksi elävän musiikin, liikkeen ja kauniiden luontokuvien kautta. Miten maisemaa maalataan? Mitä kivillä on kerrottavanaan? Mihin leikki vie? Tule vauvasi kanssa luomaan ensimmäisiä yhteisiä teatterielämyksiä.
Pe 12.5. klo 9
Pe 12.5. klo 10
Kuusankoskitalo, Pilkanmaa
15 € (sis. vauvan ja aikuisen)

Teatteri Tuike, Helsinki

Lempeän lämmin esitys on pienille lapsille suunniteltu ensikosketus teatterin maailmaan. Teatteri Tuikkeen tunnelmallisessa aistiteoksessa kuljetaan neljän vuodenajan läpi suomalaisessa luonnossa ja tutustutaan metsään, avaruuteen ja vedenalaiseen maailmaan.
To 11.5. klo 9
To 11.5. klo 10.20
Kuusankoskitalo, Luolanäyttämö
12 €

Sukellus

1–3-vuotiaille

Oi ihana Panama

Yli 2-vuotiaille

Lappeenrannan kaupunginteatteri

”Kun on ystävä lähellä, ei tarvitse pelätä mitään.” Tarina siitä, kuinka ihanaa on unelmoida ja kaivata kaukaisuuteen sekä siitä, miten tärkeää on ystävyys, koti ja turvallinen arki. Pikku Karhun ja Pikku Tiikerin seikkailu vie kaverukset matkalle, jonka päämäärä yllättää.
To 11.5. klo 9.40
To 11.5. klo 11
Kuusankoskitalo, Voikkaasali
12 €

Tanssiteatteri GLIMS & GLOMS, Espoo

Nukketeatterimusikaalin kiehtova tarina kiepsahtelee mantereelta toiselle, maan alle ja takaisin, loruriimittelyn tahtiin. Raxu Taskunen on nälkäinen, nokkela ja vilkas mutta laiska persoona, joka pakoilee ikävinä pitämiään asioita. Monitaiteilija Simo Heiskanen esittää kaikki hahmot riemastuttavan huumorin siivittämänä.
To 11.5. klo 9.15
To 11.5. klo 10.15
Kuusankoskitalo, Balettisali
12 €

Raxu Taskunen

Yli 3-vuotiaille

Veikko tahtoo ulos

Yli 3-vuotiaille

Tuija Rantalainen & co., Helsinki

Vahtikoira Veikolla on tylsää. Sikatylsää! Ei vaan KOIRAtylsää! Ulkona on kuoppia, luumäkiä, haisuja ja nakkiloita. Mutta Veikko on sisällä, lukkojen takana. Mitä tapahtuu, kun valpas vainukoira jää yksin kotiin? Esitys on Anja Erämajan lastenkirjaan perustuva ja Tuija Rantalaisen säveltämä uusi musiikkinäytelmä.
Pe 12.5. klo 9
Pe 12.5. 10.15
Pe 12.5. klo 18.15
La 13.5. klo 10.45
Kuusankoskitalo, Balettisali
12 €

Suomen Kiertueteatteri, Tampere

Lontoolainen herrasmies Fogg lyö vetoa siitä, että maailman pystyy kiertämään 80 päivässä. Hän lähtee yrittämään temppua palvelijansa kanssa. Ehtiikö kaksikko kiertämään maapallon, mihin Fogg välillä katoaa ja miksi salapoliisi Fix lähtee heidän peräänsä? Ennennäkemättömästi videotekniikkaa hyödyntävässä esityksessä mahdoton saattaa muuttua mahdolliseksi.
La 13.5. klo 9.30
La 13.5. klo 13
Kuusankoskitalo, Voikkaasali
12 €

Maailman ympäri 80 päivässä

Yli 3-vuotiaille

Kuopankaivajat

Yli 3-vuotiaille

Teatteri Rollo, Helsinki

Tarvitsetko kuopan? Tilaa paikalle Oy Kuoppa Ab! Toimeliaat kuopankaivajat saapuvat paikalle, mutta syntyykö kuoppa – vai jotain ihan muuta? Tietyömaa on meille kaikille tunnistettava ympäristö. Tästä ikiaikaisesta ilmiöstä leikkisä, hassu ja musiikkipitoinen esitys saa irti valtavasti arjen hauskuutta.
La 13.5. klo 10.30
La 13.5. klo 11.45
Kuusankoskitalo, Luolanäyttämö
12 €

Keski-Uudenmaan Teatteri

Upouusi koko perheen seikkailu TV:stä tuttujen hahmojen kanssa! Salasaari on pieni saari keskellä suurta merta. Sitä ympäröi hattarasumu, joka vetää tarinoita puoleensa kuin magneetti. Ja kaikkihan rakastavat tarinoita. Muut, paitsi Salasaaren ylipäällikkö Maja-Akka, joka kehittää katalan suunnitelman tarinoiden tuhoamiseksi. Miten tarinat saisi pelastettua?
Pe 12.5. klo 9.15
Pe 12.5. klo 18
Kuusankoskitalo, Voikkaasali
12 €

Salasaaren salanäytelmä

Yli 4-vuotiaille

The Charming JAY

Kaikille

The Charming JAY, Etelä-Korea

Kaukaa valtameren takaa, Etelä-Koreasta, saapuu Kouvolaan maagisten ihmeittensä kanssa mies, joka yhdistää klassisen näyttämötaikuuden vauhdikkaaseen ulkoilmaesitykseen. Hän on kiertänyt ympäri maailmaa hämmästyttävien temppujensa kanssa.
Pe 12.5. klo 17 avajaisissa
La 13.5. klo 10, huom. Kauppakeskus Veturissa
La 13.5. klo 12.15
Kuusankoskitalo, ulkonäyttämö
Maksuton

Herra Heinämäen Lato-orkesteri

Pikku Kakkosesta tutut lasten kestosuosikit Herra Timotei, Herra Pujo, Voimamies Horsma ja Sir Punataika palaavat Kuulakseen yli kymmenen vuoden jälkeen. Luvassa on varmasti paras päivä ikinä, ja myös vanhemmilla on lupa viihtyä konsertissa!
La 13.5. klo 14.15
Kuusankoskitalo, ulkonäyttämö
15 €

Konsertti

Kaikille

Frankenstein

Vain tilausnäytöksiä

Red Nose Company, Helsinki

Musikaalinen komedia yhdistelee kekseliäästi tiedettä discomusiikkiin ja hirviötarinoihin. Jännitystä rakennetaan näyttelijöiden ja yleisön saumattomalla yhteispelillä, jotta kaikki uskaltavat sukeltaa tieteen saloihin. Esitykset toteutetaan yhteistyössä Kouvolan Teatterin ja Lennokki-kulttuurikasvatusohjelman kanssa.
Pe 12.5. klo 9.15
Pe 12.5. klo 11
Kouvolan Teatteri, suuri näyttämö
Ei myynnissä
Koko perheen avajaiset järjestetään perjantai-iltana! Ulkoilmanäyttämön tunnelmassa esiintyvät Kouvolan liikunta- ja voimisteluseura Tempon akrobatiakilparyhmä sekä etelä-korealainen katuteatteritaituri The Charming JAY. Lisäksi kuullaan yhteistyökumppaneiden tervehdyksiä.
Pe 12.5. klo 17
Kuusankoskitalo, ulkonäyttämö
Maksuton

Festivaalin avajaiset

Kaikille