Esitykset

Liput ovat myynnissä!

Mata-Mii – sokerileipuri seikkailee

Yli 2-vuotiaille

Nukketeatteri PikkuKulkuri, Helsinki

Pienen Mata–Mii-tytön unelma on seikkailla. Hän pestautuu laivaan ja pääsee laivakokin oppiin. Mata-Miista tulee laivan leipurimestari. Musiikkipitoisessa nukketeatterissa lavasteet ja nuket rakennetaan esityksen aikana. Esitys perustuu Sanna Pelliccionin kuvakirjaan. Esitykseen sisältyvässä työpajassa lapset pääsevät muovailemaan muffinsseja, jotka paistetaan soivassa leikkiuunissa.
To 23.5. klo 9.30
Pe 24.5. klo 9.30
Pe 24.5. klo 18.15
Kuusankoskitalo, Balettisali
14 €

Lappeenrannan kaupunginteatteri

PERUTTU! Manu Mäyräkoiran esitys on valitettavasti jouduttu perumaan sairaustapauksen vuoksi. TILALLA esitetään Tanssiteatteri Raatikon hauska Aarteenetsijä A., joka yhtälailla soveltuu yli 3-vuotiaille. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavaan esitykseen. Lue lisää esityksestä linkistä!
Pe 24.5. klo 10
Pe 24.5. klo 18.15
Kuusankoskitalo, Voikkaasali
14 €

PERUTTU! Pim pom, Manu Mäyräkoira

Yli 3-vuotiaille

Fabsurdia

Yli 3-vuotiaille

Krepsko, Tshekki

Fabsurdiassa kaikki kummallinen on mahdollista! Kokonainen maailma rakentuu näyttämölle ilmestyvistä esineistä. Fabsurdia vääntyilee ja kääntyilee, ilakoi ja inspiroi. Visuaalinen loru virtaa eteenpäin omaan rytmiinsä. Fabsurdia oli Lastenteatterin ITU2023-palkinnon voittajaesitys vuonna 2023. Sen huipputaitavat esiintyjät ja mielikuvituksellisuus valloittavat koko perheen.
La 25.5. klo 10
La 25.5. klo 12
Kuusankoskitalo, Voikkaasali
14 €

Tanssiteatteri GLIMS & GLOMS, Espoo

Kuulaksessa juhlitaan Kirsi Kunnaksen juhlavuotta. Näyttämöllä seikkailevat Tiitiäinen, Haitula, Tättähäärä, Herra Pii Poo, Siili ja Peikko. Kunnaksen riimittely ja absurdi huumori luodaan lavalle Julia Vuoren kuvittamaksi, värikkääksi satumaailmaksi. Yhteistuotanto Kouvolan Teatterin kanssa.
Ke 22.5. klo 18
Kouvolan Teatteri, suuri näyttämö
20 €

Tii-Tii-Tiitiäinen

Yli 4-vuotiaille

Ella ja kaverit – Paterock

Yli 4-vuotiaille

Kouvolan Teatteri

Ella on toisella luokalla. Opettaja rakastaa Ellaa ja kavereita niin paljon, että vuodattaa usein ilon kyyneleitä. Mutta Ellan kaveri Pate saattaa jäädä luokalleen, koska hän ei millään opi kertotaulua. Mutta Pate keksii ratkaisun. Hänestä tulee rokkari, sillä rokkarit vain ovat ja näyttävät hyvältä! Katriina Honkasen sovittama ja säveltämä näytelmä Timo Parvelan kirjan pohjalta on vauhdikas ja mielikuvituksellinen seikkailu.
To 23.5. klo 18
Pe 24.5. klo 10
Kouvolan Teatteri, suuri näyttämö
20 €

Tanssiteatteri Raatikko, Vantaa

Kun veljekset Paavo ja Perttu palaavat illalla synttärijuhlista, muuttuu tuttu kotipolku vieraaksi ja poikien mielikuvitus lähtee laukalle. Pimenevässä illassa postilaatikot, puut ja pensaat näyttävät kummallisilta; mitä jos siellä on mörköjä. Esitys tunnelmoi pimeyttä monelta eri kantilta ja huumorilla höystettynä – olematta kuitenkaan liian pelottava. Teos pohjautuu Anneli Kannon lastenkirjaan.
To 23.5. klo 9
To 23.5. klo 10.30
Kuusankoskitalo, Voikkaasali
14 €

Paavo Virtanen ja pimeys

4–10-vuotiaille

Whizz, whirr, bang, clang!

6–11-vuotiaille

Hav-Anna Company & Teatteri Viirus, Helsinki

Sylvia Plathin leikkisät lastentarinat heräävät eloon omalaatuisessa esityksessä. Pyjamapukuinen esiintyjä kutsuu yleisön paahtoleipämaailmaan oivaltamaan runon ja leikin kautta. Esityksen nimi tarkoittaa suhinaa, pärinää, pauketta ja kolinaa. Miltä sinä kuulostaisit, jos olisit leivänpaahdin tai sähkövatkain?
Pe 24.5. klo 9
Pe 24.5. klo 10.45
Kuusankoskitalo, Luolanäyttämö
14 €

Megasakki, Helsinki

Megasakki on Sibelius-Akatemiassa syntynyt groovaava lastenmusiikkiyhtye, jonka musiikissa kuuluvat muun muassa hiphop, RnB, funk ja soul. Lopputuloksena on menevä ja iloinen konserttikokonaisuus, höystettynä hauskoilla ja oivaltavilla sanoituksilla. Vuoden 2023 mahtava Lastenmusiikki-Emman voittaja nyt Kuulaksessa!
La 25.5. klo 13.30
Kuusankoskitalo, ulkonäyttämö (sateen sattuessa sisällä)
14 €

Lastenkonsertti

Kaikille

Punahilkan paluu

Red Nose Company, Helsinki

Rakastettu satu nähdään näyttämöllä kahden klovnin riemukkaana tulkintana. Isoäidiltä saatu viitta antaa Punahilkalle supervoimat ja auttaa häntä selviytymään kiperissä tilanteissa. Silti myös yleisön apua tarvitaan. Miten mahtaa ratketa suden ja Punahilkan kohtaaminen tässä nykyversiossa?
Ke 22.5. klo 9
Ke 22.5. klo 10.45
Kuusankoskitalo, Voikkaasali
Vain tilausnäytöksiä

Agit-Cirk, Helsinki

Maksuton ulkoilmateos tempaa yleisön mukaansa kurittomalle matkalle urbaaniin viidakkoon, jossa sirkusareenana toimii suuri puinen kupoli. Spheren katsojat todistavat luottamusta uhkuvaa pariakrobatiaa, villejä heittoja ja pudottautumisia. Esiintyjät ovat maamme sirkustaiteen eturivin taitureita.
Pe 24.5. klo 17, Kuulas-karnevaali
La 25.5. klo 12.30
Kuusankoskitalo, ulkonäyttämö
Ilmainen

Sphere

Kaikille